Левскар не знае за какво става дума: Момчета, спокойно, това е само един мач


В. Мухарски

Левскар не знае за какво става дума: Момчета, спокойно, това е само един мач

"Момчета, спокойно, това е само един мач...". Думите изрекъл Сержиньо Грийн от Левски в съблекалнята след мача с ЦСКА (0:1) в петък вечерта, информира "Труд". Холандецът явно "по европейски" опитал да тушира логичното след подобен провал напрежение и разправии. Чудно е обаче как халфът не разбра за 14 месеца в България за какво всъщност става въпрос във вечното дерби. Нелепият в ситуацията израз е вбесил тотално футболистите, на които им е известен духът на дербито.

По принцип Грийн е с единия крак извън "Герена" - приносът му не отговаря на заплатата, която е над 10 хиляди евро месечно. Нищо чудно след безхаберието на терена срещу ЦСКА и в съблекалнята после да се стигне до зимна раздяла. А и Сержиньо явно губи форма месец след месец.

В понеделник Тодор Батков трябва да решава и по списък с футболисти за раздяла. Кандидатите са десетина и включват повечето по-известни имена. За някои от тях надделява мнението, че просто не си струват разходите - като Грийн, Тони Калво, Шюрд Арш, Ларс Рисп. За други се разчита при добър трансфер да донесат солидни пари в касата на "Герена" - Владимир Гаджев, Дарко Тасевски, Йордан Милиев, Пламен Илиев.

  Сподели
119