Играчите на ЦСКА: Радуканов ще липсва, Пенев ни донесе късмет


В. Мухарски

Играчите на ЦСКА: Радуканов ще липсва, Пенев ни донесе късмет

Играчите на ЦСКА не скриха задоволството си след победата над вечния съперник - Левски с 1:0. Повечето от футболистите на "армейците" са на мнение, че напълно заслужено са победили съперника и са доволни от играта си.

Изказвания на футболисти на ЦСКА след успеха над Левски:

Костадин Стоянов: "Много сладка победа, искам всеки път да печелим с по 1:0 срещу Левски. Стана равностоен мач и двата отбора имаха положения и се радвам, че ние вкарахме. Димитър Пенев ни донесе малко късмет, който срещу Левски винаги е нужен. С тази победа ще продължим напред. Имаше разочарование от треньорската смяна на Милен Радуканов, защото Милен даде много на отбора и на нас. Но като излезем на терена няма значение кой е ни е треньор."

Тодор Янчев: "В ЦСКА никога не е спокойно, нашите шефове правят всичко, за да успеем. Надявам се да радваме тази публиката. Никога не е добре, когато има смени на треньори, но ЦСКА винаги се изправя, когато има трудности. Винаги е добре, когато победиш директен съперник за титлата. Искам да изкажа уважение и към противника. Макар и съперници, трябва да имаме уважение един към друг."

Спас Делев: "Съдията се справи с мача. Имаше някои положения, в които можеше да извади картони, но не посмя. Всичко при нас е спокойно. Надявам се все повече да имаме поводи да се радваме. Имаше среща с ръководството, но какво сме си говорили си е между нас."

  Сподели
133