Димитър Пенев: Радуканов ще си намери нова работа


В. Мухарски

Димитър Пенев: Радуканов ще си намери нова работа

Новият старши-треньор на ЦСКА Димитър Пенев заяви днес пред медиите, че неговият предшественик Милен Радуканов ще си намери нова работа, тъй като бил добър треньор. По-рано официално бе обявено, че "червените" се разделят с Милен Радуканов, а Стратега го наследява.

"Милен е добър треньор и ще си намери нова работа", започна Стратега. "Сега ще ме питате - защо точно преди мача с Левски се случва тази смяна. Това за мен си е мач от първенството, като всеки друг. Вие знаете, че аз не съм тук от вчера, а постоянно съм с отбора. Не съм се месил на моя предшественик в работата. Последните няколко срещи тимът ни не е това, което трябва да бъде. Играчите просто не показаха истинското си лице. Това е причината за тази промяна", категоричен бе Димитър Пенев.

"Очаквам скоро и в Левски да опитат да вдигнат отбора на крака и да върнат Наско Сираков. Истината е, че и Левски като нас не вървят добре в шампионата. Емоции от завръщането ми на треньорския пост няма. Емоциите бяха по-рано днес като гласувах", пошегува се Пенев.

"Още не сме подписали договор, но това ще стане в близките дни и тогава ще мога да ви кажа за колко време ще бъде. Нека да се видя с момчета и утре вече ще мога да кажа и кои хора ще бъдат в екипа ми", завърши треньор номер 1 у нас за ХХ век.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
197