ЦСКА ще вземе минимална победа във Варна


В. Мухарски

ЦСКА ще вземе минимална победа във Варна

Черно море - ЦСКА
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 21.10.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Ахмед Ахмед

ЦСКА гостува на Черно море във Варна в мач от 10-ти кръг на родната "А" група. "Армейците" допуснаха изненадваща загуба в предишния кръг срещу Славия на своя стадион "Българска армия", като това бе край на победната серия на тима от Борисовата градина. Сега Тодор Янчев и компания са пределно мотивирани да спечелят ценни три точки в морската ни столица.

Защитникът Павел Виданов изигра последния си мач с фланелката на ЦСКА срещу Славия в предишния кръг. След негово отиграване се стигна до първия гол на "белите". Наставникът на "червените" Милен Радуканов е твърдо решен да не разчита повече на него. Ръководството на 31-кратните шампиони на страната ще се опита да продаде Виданов през зимната пауза, като цената му е 100 хиляди лева. В случай, че не се намери кой да извади исканата сума, босовете на отбора са готови да прекратят договора му и да го пуснат без пари в друг клуб.

Контузията на Иван Бандаловски пропука ЦСКА в защита. Радуканов все още изпитва затруднения на този пост. Треньорът вероятно ще пусне отдясно срещу Черно море Мартин Дечев, който поднови леки тренировки с отбора, или другата алтернатива е бразилеца Адемар Жуниор, а отляво ще играе Румен Трифонов. Вторият вариант е по-вероятен, тъй като Адемар и Трифонов са в добра форма, докато Дечев все още не е напълно готов за цял мач.

"Имаме четирима контузени защитници, които няма да пътуват с нас. Ще определим състава утре преди мача. Надявам се тези, които влязат, да дадат максимума от себе си. Наясно съм как ще реша проблема с десния бек... Ще видите утре на мача", заяви Милен Радуканов преди отпътуването на отбора за Варна.

Домакините от морксата столица на България записаха 4 поредни мача без успех, като нямат нито един отбелязан гол, до мача им в Каварна, когато отбелязаха пет.

"ЦСКА е с по-силен състав от миналата година. Направиха много добра селекция и взеха класни футболисти като Зико, Мораеш, Адемар. Играят добър футбол. В момента ЦСКА е по-силен в сравнение с миналия сезон, когато ги бихме на наш терен. Ще направим всичко възможно, за да спечелим", коментира наставника на "моряците" Стефан Генов.

Треньорът на Черно море даде мнението си и за състоянието на стадион "Тича", на който ще се състои срещата между двата отбора: "В добро състояние е, все пак допреди 2 дни тук имаше буря, бедствено положение. Работниците ни правят всичко възможно теренът да е в добро състояние за този мач", добави Генов.

Той ще може да разчита на опитния футболист Станислав Стоянов, който пребори мускулното разтежение. Въпреки това се очаква 35-годишният халф да остане на пейката и да се появи в игра след почивката.

Последни 5 изиграни срещи:

Черно море:

10 септември Литекс - Черно море 1:0 (А група)
18 септември Черно море - Лудогорец 0:1 (А група)
24 септември Локомотив София - Черно море 0:0 (А група)
01 октомври Черно море - Черноморец 0:2 (А група)
18 октомври Калиакра - Черно море 0:5 (А група)

ЦСКА:

12 септември ЦСКА - Локомотив Пловдив 3:0 (А група)
17 септември Берое - ЦСКА 0:1 (А група)
26 септември ЦСКА - Видима 4:1 (А група)
02 октомври Светкавица - ЦСКА 0:3 (А група)
15 октомври ЦСКА - Славия 1:2 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Черно море - ЦСКА

93 срещи
12 победи за Черно море
20 равенства
61 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 180:63 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
Черно море - 3.40
Равен - 3.25
ЦСКА - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Черно море - 3.40
Равен - 3.05
ЦСКА - 2.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
182