Гонзо продължава да вярва: Имаме шанс за титлата


В. Мухарски

Гонзо продължава да вярва: Имаме шанс за титлата

Мениджърът на Левски Георги Иванов-Гонзо даде традиционната си пресконференция, на която говори за предстоящия мач с Калиакра.

"За нас всеки мач е важен. Ще подходим сериозно към Калиакра, въпреки че те имат проблеми. Не подценяваме никой тим, ще излезем на терена максимално мотивирани. Мога да ви кажа, че точно тези мачове са най-тежки, защото играчите мислят, че победата ще дойде леко", заяви Гонзо.

"В клуба няма напрежение, то идва от вън. Няма смисъл да говорим кой е оправдал доверието и кой не. Имаме важни мачове до края на първенството и ще се опитаме да ги спечелим. Недопустимо е да показваш две лица при домакинство и при гостуване. Това се опитваме да изкореним. Трябва да показваме постоянство независимо къде и срещу кого играем. Ще се опитаме да променим манталитетът на футболистите", каза още Гонзо.

"Най-големият ни проблем е да адаптираме момчетата към напрежението в Левски. Ако сме постоянни, имаме шанс за титлата. Всеки един от Литекс, Левски, ЦСКА и Лудогорец има шанс за титлата. Трябва да излезем всички заедно от тази ситуация, в която сме в момента. Няма да правя анализ на Шюрд Арс пред вас. На него съм му казал какво трябва да подобрява. Левски винаги е бил силен, когато има силен централен нападател. Имаме да подобряваме и играта си в защита. Във всяко гостуване, без това в Перник, допускаме голове", оплака се Иванов.

"Надявам се адаптацията на новите да е приключила, иначе нищо добро не ни чака. Всеки един от тях трябва да подобрява играта и начинът, по който се подготвя за мач. Не съм доволен от това което се случва в Левски. Целта ни е да сме силни и всеки да се съобразява с нас, но за момента не се получава. Все пак се надявам, че ще променим това", завърши Иванов.

  Сподели
116