Левски ще се удави при акулите в Бургас


В. Мухарски

Левски ще се удави при акулите в Бургас

Черноморец - Левски
Стадион: "Лазур", Бургас
Дата: 16.10.2011г.
Час: 18:00
Съдия: Николай Йорданов

Черноморец приема Левски на стадион "Лазур" в град Бургас в мач от 9-ти кръг на родната "А" група. През седмицата повече се изговори и изписа за това, че нставникът на "акулите" Димитър Димитров сам призна на пресконференция, че води тежка битка с коварна болест.

Миналата седмица 52-годишният специалист е бил на преглед във Виена. За огромно съжаление направените изследвания там са потвърдили   диагнозата.

“Не исках да коментирам тази тема, но съм искрен пред вас. Диагнозата се потвърди. За жалост не ми остава нищо друго, освен да се боря с тази болест. С характер ще се опитам да го направя”, каза Херо.

Херо всъщност е единственият човек, който е побеждавал тима от „Герена" с четири различни клуба - Нефтохимик, Велбъжд, Локо Пловдив и Черноморец. Не е успял да го постигне само като треньор на Литекс, но с ловчанлии няма и поражение от тях. Димитър Димитров има богата история срещу Левски. Специалистът е с цели 21 мача като треньор срещу "сините". Балансът му е отрицателен, но това е съвсем нормално за тимовете, които води.

Черноморец няма никакви кадрови проблеми преди дербито с Левски. Цветомир Цонков и Пламен Крумов, които доскоро страдаха от травми, вече се подготвят на пълни обороти. Венцислав Бонев, който тренира индивидуално в последните 3 седмици, също започна да се подготвя заедно със съотборниците си. Мартин Тошев страдаше от сериозна контузия. Той имаше скъсани кръстни връзки, но вече е възстановен на 100 процента и се включи в двустранната игра на заниманията на "акулите" през седмицата.

Мениджърът на Левски Георги Иванов обмисля да направи нестандартен ход за предстоящото гостуване на Черноморец. Той ще използва Сержиньо Грийн като халф. Холандецът започна на този пост още като пристигна на "Герена", но с течение на времето бе пренасочен към центъра на отбраната, за да замества контузени футболисти.

Холандецът ще играе до Владимир Гаджев в халфовата линия, а капитанът Христо Йовов ще остане на пейката. Заместник на Грийн в защитата ще бъде Ларс Рисп. Шведът доскоро лекуваше травма, но вече е напълно възстановен. Той ще застане до Йордан Милиев в центъра на отбраната.

"Всички в отбора са здрави. Готвихме се две седмици за този мач. Всички осъзнават важността на двубоя и отиваме в Бургас да победим. Трябва да държим нивото, което показваме в домакинските срещи. Проведохме доста тежки тренировки през паузата и съм доволен от това, което свършихме. Надявам се да спечелим. Безкрайно много уважавам Херо. Двамата заедно имахме доста успехи в Левски. Надявам се да спечели най-важната битка в живота си и да пребори тази болест. Аз исках Херо за треньор на Левски, но поради семейни причини той не можа да дойде при нас. За мен той е най-добрият треньор в България", заяви Георги Иванов-Гонзо.

Последни 5 изиграни срещи:

Черноморец:

27 август Берое - Черноморец 1:2 (А група)
10 септември Черноморец - Видима Раковски 4:0 (А група)
17 септември Светкавица - Черноморец 0:3 (А група)
25 септември Черноморец - Славия 2:3 (А група)
01 октомври Черно море - Черноморец 0:2 (А група)

Левски:

27 август Левски - Ботев Враца 3:0 (А група)
11 септември Миньор Перник - Левски 0:1 (А група)
17 септември Левски - Литекс 3:2 (А група)
25 септември Лудогорец - Левски 2:1 (А група)
02 октомври Левски - Локомотив София 4:0 (А група)


Досегашни срещи:

Черноморец - Левски

66 срещи
10 победи за Черноморец
12 срещи
44 победи за Левски
Голова Разлика: 145:68 за Левски


Коефициенти от bet365:
Черноморец - 4.33
Равен - 3.40
Левски - 1.72

Коефициенти от Offsidebet:
Черноморец - 4.33
Равен - 3.40
Левски - 1.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
222