Куп проблеми с контузени пред Радуканов преди мача със Славия


В. Мухарски

Куп проблеми с контузени пред Радуканов преди мача със Славия

Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов говори след контролата с Вардар Скопие (спечелена с 4:0). Наставникът на "армейците" заяви, че има доста проблеми с контузени и настинали футболисти.

"Доволен съм от контролата, влезнахме бързо в ритъма в мача. Дадох шанс на много млади футболисти и те показаха на какво са способни", започна Радуканов.

"Бандаловски беше тук по време на мача. Имам информация за неговото състояние след футбоната среща на националните. Не е ясно колко точно време ще бъде извън терена. Янис Яику беше два дена в Белград, надявам се от понеделник да може да тренира. Много контузии се натрупаха и Крачунов има проблеми с адукторите, Халилович има проблем с контузия. Той беше ударен онзи ден и пропусна тренировка. Имаме и много болни хора, но се надявам в понеделник всички да са здрави, защото ни предстои доста тежка серия от мачове. Нелсън също има аркада, надявам се и той да е налиния след 3-4 дена", недоволстваше Радуканов.

"РУмен Трифонов игра днес на различна позиция и се справи добре. В един отбор няма титуляри и резерви. Казвал съм го винаги - който тренира ще дойде и неговия ден. Ще дам на всеки възможност за изява", каза още Радуканов.

Наставникът на ЦСКА коментира и предстоящата среща от "А" група срещу Славия:

"Миналата година изиграхме доста трудни двубои със Славия. От три спечелихме двата, което е добре. Сега те имат млад треньорски щаб, но се надявам отново да ги победим и да продължаваме да си гоним целите в шампионата", завърши Радуканов.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
161