ЦСКА няма да взима играчи на Лудогорец


В. Мухарски

ЦСКА няма да взима играчи на Лудогорец

Ръководството на ЦСКА опроверга информациите, които се появиха ден по-рано, че проявяват интерес към бившия си футболист Михаил Александров. Юношата на "червените", който до скоро носеше екипа на германския шампион Борусия Дортмунд, през този сезон прави фурор с фланелката на Лудогорец и логично стигна дори до националния отбор. През есента на миналата година той игра с екипа на скромния Академик София, но тогава никой от "армейците" не се и сети за него.

"Писанията, че има вероятност Александров да се върне при нас, категорично не отговарят на истината. Неговото привличане не е било дискутирано по никакъв повод. ЦСКА няма интерес към нито един от футболистите на Лудогорец", заявиха от "Българска армия" пред Тема спорт".

Доста спорен е въпросът дали изобщо "армейците" могат да си позволят да привлекат някой от играчите на разградчани. Лудогорец е от малкото  отбори в "А" група, който няма никакви финансови затруднения и радва играчите си с едни от най-високите заплати. По-голяма е вероятността тимът от Разград да отмъкне някой играч от софийските грандове, отколкото обратното.

  Сподели
133