ЦСКА ще се поздрави с осма поредна победа


В. Мухарски

ЦСКА ще се поздрави с осма поредна победа

Светкавица - ЦСКА
Стадион: "Димитър Бурков", Търговище
Дата: 02.10.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Никола Попов

ЦСКА гостува в Търговище на местния Светкавица в мач от 8-ми кръг на родната "А" група. "Армейците" вече имат седем поредни победи в шампионата, като в неделя ще търсят осмата. През седмицата наши колеги пуснаха слуха, че старши-треньорът на "червените" Милен Радуканов ще бъде уволнен от отбора. Шефовете на 31-кратните шампиони отрекоха да има подобно нещо, а гласеният за заместник на Милен - Дуци Симеонович също заяви, че няма никакво намерение да застава начело на тима от Биросовата градина.

Бразилският нападател на ЦСКА Жуниор Мораеш е с лека травма на прасеца и през седмицата не тренира на 100 процента. Най-верояттно той ще бъде оставен на пейката при визитата на "червените" в Търговище. Това е и най-сериозният проблем пред Милен Радуканов за двубоя срещу новаците в „А" група. Наставникът обаче има на разположение доста играчи, които да водят атаката на отбора. Зику и Платини ще са нападатели и ще бъдат подпомагани от крилата Спас Делев и Грегъри Нелсън.

С контузия е защитникът Мартин Дечев, стъпил накриво, заради което е с изкълчен глезен. На мястото на Дечев в групата попада Павел Виданов, но и той ще остане на резервната скамейка. Слави Костов също е с лека травма и вероятно няма да вземе участие в срещата. Младокът обикновенно се появява в игра през последните минути, но този път Радуканов ще даде шанс на други млади състезатели да играят срещу Светкавица.

В Търговище е изготвен план и е създадена организация за охрана на спортното мероприятие, уточниха от полицията. За осигуряването на обществения ред са ангажирани достатъчно полицейски служители. Допълнително ще бъдат включени и служители на Районното управление на полицията в Шумен.

Очаква се голям интерес към футболната среща. Създадена е необходимата организация привържениците на ЦСКА да бъдат настанявани в различни сектори на стадион "Димитър Бурков" с феновете на домакините.

Освен традиционния сектор за фенове на гостуващия тим, заради повишения интерес към двубоя, е обособен и втори допълнителен сектор за привърженици на гостите. "Армейците" ще бъдат подкрепяни от доста свои фенове и това допълнително ще им помогне за евентуална победа.

Старши треньорът на Светкавица Пламен Донев няма проблеми с контузени или наказани играчи. Очаква се да няма промяна от стартовата 11-торка, която започна срещу Калиакра. Срещу тима от Каварна Светкавица спечели първата си точка в "А" група и това сега е дало повод за оптимизъм на треньорския щаб на Светкавица.

Последни 5 изиграни срещи:

Светкавица:

21 август Литекс - Светкавица 6:0 (А група)
27 август Светкавица - Лудогорец 0:1 (А група)
09 септември Локомотив София - Светкавица 4:1 (А група)
17 септември Светкавица - Черноморец 0:3 (А група)
26 септември Калиакра - Светкавица 1:1 (А група)

ЦСКА:

25 август ЦСКА - Стяуа 1:1 (Лига Европа)
28 август Монтана - ЦСКА 0:5 (А група)
12 септември ЦСКА - Локомотив Пловдив 3:0 (А група)
17 септември Берое - ЦСКА 0:1 (А група)
26 септември ЦСКА - Видима 4:1 (А група)


Досегашни срещи:

Светкавица - ЦСКА

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА


Коефициенти от bet365:
Светкавица -
Равен -
ЦСКА -

Коефициенти от Offsidebet:
Светкавица - 29.00
Равен - 15.00
ЦСКА - 1.01

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
163