ЦСКА ще вземе седма поредна победа


В. Мухарски

ЦСКА ще вземе седма поредна победа

ЦСКА - Видима
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 26.08.2011г.
Час: 20:00
Съдия: Стефан Апостолов

ЦСКА приема Видима-Раковски на своя стадион "Българска армия" в мач от 7-ми кръг на родната "А" група. "Армейците" са единственият тим, който има 6 поредни победи от 6 изиграни срещи. Наставникът на 31-кратните шампиони Милен Радуканов заяви, че все още не е ясно дали ще излезне с петима нападатели срещу скромния тим от Севлиево.

"Шест поредни победи, сега излизаме, за да постигнем седми седмата. Няма да подценяваме отбора на Видима, защото сме професионалисти и винаги трябва да си вършим работата. Няма значение дали мачът е в събота, неделя или понеделник. Миналата година загубихме 6 точки от Калиакра и Видима, сега вече победихме тима от Каварна и се надявам сега да сторим същото и с втория тим", категоричен бе Радуканов.

"Не мога да кажа дали гостите ще излязат само, за да се бранят. Дори така да , това е нормално - повечето отбори играят с 10 или 11 човека в защита срещу ЦСКА. Не знам дали ще намеря място за петима нападатели. Ще мисля преди срещата кои точно състезатели ще започнат двубоя. Възможно е да дам шанс и на някои от по-младите", добави още Радуканов.

ЦСКА няма проблеми с контузени титулярни играчи. Единствено Павел Виданов лекува травма в глезена и няма да играе, но той попринцип трудно намира място сред титулярната 11-торка. Нападаталят Станко Йовчев също все още се възстановява от контузия в адукторите и остава извън групата за мача.

Има голяма вероятност Радуканов да заложи на петимата си отлични нападатели в лицето на Мораеш, Зику, Платини, Делев и Нелсън. До момента наставникът оставаше някой от тях на пейката, но в тази среща всички те ще имат възможност да се докажат пред треньорския щаб на отбора. Най-вероятно на пейката ще седне младият Крачунов, а в защита "червените" ще разчитат само на трима играчи.

Звездата на Видима-Раковски Георги Какалов ще започне като титуляр срещу ЦСКА. Бившият играч на Ботев Пловдив страдаше от травма няколко седмици, но вече започна тренировки с тима от Севлиево и се очаква да бъде готов за мача на "Армията".

"Въздух няма да можем да си поемем до края на сезона. За мача с ЦСКА ще видим какво ще стане. Двубоят започва при резултат 0:0, нищо не се знае", заяви треньорът на Видима-Раковски Костадин Ангелов. Отборът му взе първа победа през миналия кръг, побеждавайки Калиакра с минималното 1:0.

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

21 август Калиакра - ЦСКА 1:2 (А група)
25 август ЦСКА - Стяуа 1:1 (Лига Европа)
28 август Монтана - ЦСКА 0:5 (А група)
12 септември ЦСКА - Локомотив Пловдив 3:0 (А група)
17 септември Берое - ЦСКА 0:1 (А група)

Видима:

13 август Видима - Литекс 1:1 (А група)
20 август Лудогорец - Видима 4:0 (А група)
28 август Видима - Локомотив София 2:2 (А група)
10 септември Черноморец - Видима 4:0 (А група)
16 септември Видима - Калиакра 1:0 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Видима

8 срещи
6 победи за ЦСКА
2 равенства
0 победи за Видима
Голова Разлика: 17:4 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.04
Равен - 10.00
Видима - 21.00

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.04
Равен - 11.00
Видима - 21.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
172