Радуканов: Не знам дали ще има място за петима нападатели срещу Видима


В. Мухарски

Радуканов: Не знам дали ще има място за петима нападатели срещу Видима

Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов увери, че отборът му ще търси седма поредна победа в мача срещу Видима Раковски. Треньорът на "червените" е категоричен, че играчите му няма да допуснат подценяване на съперника.

"Шест поредни победи, сега излизаме, за да постигнем седми седмата. Няма да подценяваме отбора на Видима, защото сме професионалисти и винаги трябва да си вършим работата. Няма значение дали мачът е в събота, неделя или понеделник. Миналата година загубихме 6 точки от Калиакра и Видима, сега вече победихме тима от Каварна и се надявам сега да сторим същото и с втория тим", категоричен бе Радуканов.

"Не мога да кажа дали гостите ще излязат само, за да се бранят. Дори така да бъде, това е нормално - повечето отбори играят с 10 или 11 човека в защита срещу ЦСКА. Не знам дали ще намеря място за петима нападатели. Ще мисля преди срещата кои точно състезатели ще започнат двубоя. Възможно е да дам шанс и на някои от по-младите", призна Радуканов.

"Щом г-н Мадански е преценил, че трябва да вземе Светльо Петров в националния отбор, значи аз мога само да бъда щастлив и горд от този факт. Това показва, че треньорското ръководство на ЦСКА работи в правилна посока. За нас е чест, че Светльо бе повикан в представителния тим, тъй като това е най-високото стъпало за един професионалист", допълни настанвикът на "армейците".

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
118