Лудогорец арена ще бъде открит с равенство


В. Мухарски

Лудогорец арена ще бъде открит с равенство

Лудогорец - Левски
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 25.09.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Георги Йорданов

Лудогорец приема Левски в считания за най-интересен мач на 7-ми кръг от родната "А" група. Тимът от Разград за първи път ще играе на своя обновен стадион. До сега новакът в "А" група приемаше съперниците си на стадиона в Каварна. Очаква се новото спортно съоражение на домакините да бъде препълнено до краен предел, като фенове на столичани ще бъдат не повече от 700 души, което разгневи шефовете на фенклубове на "сините". Атмосферата на стадиона ще предразполага към благоприятен резултат на разградчани.

"Очакванията са да се представим на ниво срещу Левски. Моето желание е да играем качествен и нападателен футбол срещу "сините". Надявам се да победим и да зарадваме феновете, които се очакват да бъдат доста. Срещата ще се проведе на нашия нов стадион и очаквам да стане истински празник за района на Разград. Теренът изглежда добре и ще е удоволствие да се играе футбол. Дано късметът да е с нас и да победим Левски", заяви треньорът Лудогорец Ивайло Петев.

Наставникът на отбора от Разград няма да може да разчита на един от най-добрите си нападатели, в лицето на Иван Стоянов. Бившият национал е с контузия от мача с Черно море, когато беше заменен на почивката от Мирослав Иванов. Очаква се именно Деко да започне като титуляр срещу бившия си тим. Останалите десет на терена ще бъдат същите като в мача във Варна.

Главният мениджър на Левски Георги Иванов-Гонзо най-вероятно няма да може да разчита на Дъстли Мулдер, който разтегна връзки по време на тренировка през седмицата. Холандецът все пак изненадващо попадна в групата за мача с Лудогорец. Той ще бъде заменен от  Александър Башлиев. Ларс Рисп също е с контузия и няма да играе срещу тима от Разград.

Гонзо не е доволен от изявите на Тони Калво и Сьорд Арс. До последно наставникът ще мисли дали да не останат на пейката, а на тяхно място да се появят  Дани Младенов и Иван Цветков, но това е малко вероятно с оглед на важния мач. Христо Йовов тренира на облекчен режим през седмицата, но би трябвало да е готов за двубоя на "Лудогорец Арена".

"Поздравления за Лудогорец. Направиха страхотен стадион, терен, има еуфория преди мача, но ние сме Левски и отиваме в Разград да бием", бе коментира на Дарко Тасевски преди срещата с разградчани.

Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

13 август Берое - Лудогорец 1:2 (А група)
20 август Лудогорец - Видима 4:0 (А група)
27 август Светкавица - Лудогорец 0:1 (А група)
11 септември Лудогорец - Славия 6:0 (А група)
18 септември Черно море - Лудогорец 0:1 (А група)

Левски:

13 август Черно море - Левски 3:1 (А група)
21 август Левски - Монтана 1:0 (А група)
27 август Левски - Ботев Враца 3:0 (А група)
11 септември Миньор Перник - Левски 0:1 (А група)
17 септември Левски - Литекс 3:2 (А група)


Досегашни срещи:

Лудогорец - Левски

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА


Коефициенти от bet365:
Лудогорец - 2.50
Равен - 3.25
Левски - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Лудогорец - 2.50
Равен - 3.25
Левски - 2.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
205