ЦСКА ще остане непобедим след мача в Стара Загора


В. Мухарски

ЦСКА ще остане непобедим след мача в Стара Загора

Берое - ЦСКА
Стадион: "Берое", Стара Загора
Дата: 17.09.2011г.
Час: 16:30
Съдия: Антон Генов

ЦСКА гостува в Стара Загора на местния Берое в мач от 6-ти кръг на родната "А" група. "Армейците" са единственият отбор в България, който няма загубена точка в новото първенство, след като са на върха с актив от 5 победи и 15 точки. Добрата форма, в която се намират "червените" ги прави фаворити в срещата с Берое.

Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов няма да разчита на Саша Живец, който не пътува с отбора за Стара Загора. В групата за мача попадна младокът Антон Карачанакаков, както и любимецът на Радуканов Сашо Якимов. Треньорът на 31-кратните шампиони на страната има доста колебания относно стартовия състав. Все още не е напълно ясно кой от измежду звездите на отбора - Мораеш, Зику, Платини, Делев и Нелсън ще остане на пейката. Радуканов няма как да намери място и на петимата играчи и ще бъде интересно кой от тях няма да започне като титуляр.

В миналата среща това бе голмайсторът на отбора Янис Зику, който по-късно се появи в игра и вкара гол, който обаче бе несправедливо отменен от съдията. Не е ясно и кой ще бъде на поста ляв бек, като най-вероятно Адемар отново ще бъде предпочетен за сметка на Румен Трифонов. 

Отборът на Берое вече има нови собственици. През седмицата "ТЕЦ Марица изток 2" ЕАД закупиха тима от Стара Загора. Избран е нов Съвет на Директорите в състав: Илко Русев, Наско Шилигарски, Боян Боев, Диляна Лейчева, Белчо Белчев, ВасилДраголов и Михаил Боиндруков. Преместено е седалището на акционерното дружество в с. Ковачево (където е седалището на ТЕЦ "Марица Изток 2") и е гласуван нов устав. Все още не е ясно как ще отази цялата тази промяна на футболистите.

"ЦСКА е дразнител за нас, но ние трябва да вкараме повече характер и битка в мача. Ако това се получи, ще изпъкнат и футболните качества на играчите. В някои срещи краката на футболистите тежаха, а трудните мачове като този с ЦСКА ще трябва да се изиграят с мисъл. За съжаление нямаме точки и затова ни е по-трудно", заяви треньорът на "зелените" Илиан Илиев, който наскоро бе подал оставка, но тя не бе приета.

Халфът Диан Генчев ще пропусне срещата с "армейците". Той все още не е възстановен напълно от мускулно разтежение, въпреки че вече тренира с отбора.

Последни 5 изиграни срещи:

Берое:

07 август Литекс - Берое 2:1 (А група)
13 август Берое - Лудогорец 1:2 (А група)
21 август Локомотив София - Берое 3:0 (А група)
27 август Берое - Черноморец 1:2 (А група)
10 септември Калиакра - Берое 3:1 (А група)

ЦСКА:

18 август Стяуа - ЦСКА 2:0 (Лига Европа)
21 август Калиакра - ЦСКА 1:2 (А група)
25 август ЦСКА - Стяуа 1:1 (Лига Европа)
28 август Монтана - ЦСКА 0:5 (А група)
12 септември ЦСКА - Локомотив Пловдив 3:0 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Берое - ЦСКА

87 срещи
9 победи за Берое
19 равенства
59 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 216:77 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
Берое - 10.00
Равен - 6.00
ЦСКА - 1.20

Коефициенти от Offsidebet:
Берое - 13.00
Равен - 5.75
ЦСКА - 1.18

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
166