ЦСКА ще е номер 1 след мача с Локо Пловдив


В. Мухарски

ЦСКА ще е номер 1 след мача с Локо Пловдив

ЦСКА - Локомотив Пловдив
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 12.09.2011
Час: 20:00
Съдия: Таско Тасков

На своя стадион "Българска армия" ЦСКА приема Локомотив Пловдив в мач от 5-ти кръг на родната "А" група. "Армейците" са считани за фаворити, като наставникът на отбора Милен Радуканов ще може да разчита на най-добрите си играчи за мача с пловдивчани. Треньорът на "червените" има няколко колебания, като все още не е ясно дали ще разчита на Адемар или Румен Трифонов за поста ляв бек. В момента бразилецът е в по-добра форма и с по-голям шанс да играе срещу "смърфовете".

Новата бразилска перла на ЦСКА Жуниор Мораеш със сигурност ще дебютира срещу тима от Пловдив. Почти сигурно е, че той ще води атаката на отбора, а до него ще действа Янис Зику, докато Платини ще бъде изтеглен на един от двата фланга, а на другия ще действа Спас Делев. Все още не е ясно дали на Грегъри Нелсън ще бъде намерено място на терена, като по-вероятно е той да бъде оставен на пейката. Със сигурност след почивката в игра ще се появи младокът Александър Якимов, който попадна в групата за мача и получи доста похвали от Милен Радуканов.

Наставникът на столичани няма да може да разчита единствено на защитника Мартин Дечев, който обаче попринцип трудно намира място в отбора. Младокът е с травма и не попадна в групата за мача с "черно-белите".

С тима на Локомотив Пловдив неочаквано ще пътуват за София чужденците Милош Релич и Марк Фернандес, въпреки че те още нямат състезателни права. Обяснението на старши-треньора на Локо Пловдив Драган Канатларовски е, че желае двамата да се адаптират по-бързо към отбора. Релич ще подпише договор в най-скоро време, а Фернандес, който е бивш играч на Реал Мадрид, ще трябва да премине пробен период.

"Искаме да се представим маскимално добре срещу ЦСКА и най-малкото да не загубим този мач. Подготвихме се много добре на лагера в Сливен и двете контролни срещи, които изиграхме. Смятам, че срещу ЦСКА ще покажем добър и атрактивен футбол, който ще зарадва зрителите”, каза македонският специалист.

Той включи в състава си и другото ново попълнение Даниел Георгиев. Бившият играч на ЦСКА вероятно ще започне като титуляр за Локо. "Искам да покажем добра игра. Ако го направим, ще има и резултат. ЦСКА играе нахъсано и неслучайно са в челото на класирането, футболистите ни трябва да играят по време на мача и заради дошлите от Пловдив привърженици на отбора", каза собственикът на Локо Пловдив Коко Динев.

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

13 август ЦСКА - Черноморец 1:0 (А група)
18 август Стяуа - ЦСКА 2:0 (Лига Европа)
21 август Калиакра - ЦСКА 1:2 (А група)
25 август ЦСКА - Стяуа 1:1 (Лига Европа)
28 август Монтана - ЦСКА 0:5 (А група)

Локомотив Пловдив:

06 август Лудогорец - Локомотив Пловдив 0:0 (А група)
13 август Локомотив Пловдив - Локомотив София 2:1 (А група)
20 август Черноморец - Локомотив Пловдив 2:0 (А група)
28 август Локомотив Пловдив - Калиакра 2:0 (А група)
30 август Сливен - Локомотив Пловдив 1:2 (Приятелска среща)


Досегашни срещи:

ЦСКА - Локомотив Пловдив

104 мача
63 победи за ЦСКА
23 равенства
18 победи за Локомотив Пловдив
Голова Разлика: 222:97 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.25
Равен - 5.00
Локомотив Пловдив - 10.00

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА -
Равен -
Локомотив Пловдив -

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
181