Мораеш в групата на ЦСКА, Радуканов: Искаме да сме лидери


В. Мухарски

Мораеш в групата на ЦСКА, Радуканов: Искаме да сме лидери

Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви на днешната си импровизирана пресконференция, че всеки един играч от групата с 19 души може да попадне в стартовата 11-торка за мача с Локо Пловдив, който ще се играе утре. Бразилецът Жуниор Мораеш най-накрая попадна в групата на Радуканов, след като цяло лято имаше спорове за правата му и това забави неговото картотекиране. Освен него в списъка попадна и младокът Александър Якимов.

"Ситуацията в отбора е нормална. Знаете през паузата изиграхме две контроли. Подготвени сме за сериозен мач. Националите се върнаха и тренираха с отбора. Локо Пловдив е сериозен тим, с традиции и добър президент. Виждате последните години организацията им е налице. Те играят сериозно срещу нас, но е по-важно как ние ще играем в тази среща. Спас и другите национали са добре, тренират с отбора. Всеки един от групата може да попадне в стартовата 11-торка. Борим се за това да сме лидери. За да постигнем целите си, трябва да побеждаваме във всеки един мач", коментира Радуканов.

"Контролите показаха, че младите, които рядко попадат в отбора са готови да покажат най-доброто от себе си, а така и трябва. Виждате един Якимов например, той попадна в групата, показа добри игри и не виждам защо да не намери място в отбора. Със Симеонович работим всеки ден, днес е неделя и сигурно почива", заяви наставникът на "армейците".

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
127