Гонзо: Левски, Литекс и ЦСКА ще се борят за призовите места


В. Мухарски

Гонзо: Левски, Литекс и ЦСКА ще се борят за призовите места

Мениджърът на Левски Георги Иванов заяви след победата над Ботев Враца с 3:0, че "сините", Литекс и ЦСКА ще се борят за призовите места. Гонзо смята, че Черно море са силни единствено като домакин.

"Момчетата играха добре. Недоволен съм само от многото пропуски, резултатът можеше да бъде друг. Ботев ни затрудни в началото, затваряха добре пространствата. След това намерихме верния ритъм", заяви Гонзо.

"Определено това е Дарко Тасевски, който искам да виждам - бори се, гони всяка топка, дава всичко от себе си. Такъв Дарко Тасевски трябва на Левски. Решението да го извадя миналата седмица и сега да го върна е изцяло мое. Аз взимам решенията и нося отговорност за тях. Тодор Батков е собственик и осигурява финансово клуба, но не се меси в спортно-техническата част", добави още Иванов.

"Казал съм на играчите да не четат спортни медии, за да се предпазват от напрежението. Вярвам на всички в отбора, а информациите за бойкот са глупости. Извадих Христо Йовов от състава заради критиките, които получи миналия мач и за да го предпазя. Мога да кажа, че Черно море е фактор, добър отбор са, но са силни като домакини. Левски, ЦСКА и Литекс ще се борят за призовите места", сигурен е Георги Иванов.

  Сподели
170