Левски няма да има проблеми с Ботев Враца


В. Мухарски

Левски няма да има проблеми с Ботев Враца

Левски - Ботев Враца
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 27.08.2011
Час: 20:00
Съдия: Никола Попов

Левски приема Ботев Враца на стадион "Георги Аспарухов" в мач от 4-ти кръг на родната "А" група. "Сините" не се намират в най-добрата си форма, но въпреки това нямат право на грешка след като загубиха във Варна от местния Черно море, а в предишния кръг едвам победиха Монтана с 1:0 като домакин.

Мениджърът на столичани Георги Иванов остави извън групата за мача капитана на отбора Христо Йовов, както и бранителите Иво Иванов и Марков Видович, за което Futbol-tv информира читателите си. Добрата новина за щаба на Левски е, че всички контузени досега футболисти вече са възстановени. Така на разположение на Гонзо за мача с тима от Враца ще бъдат Мюлдер, Милиев, Ларс Рисп и Гаджев, които бяха аут за мача с Монтана. В групата се завръща и Дарко Тасевски, на когото му бе дадена почивка през миналия уикенд. Тогава Георги Иванов заяви, че Тасевски трябва "да изчисти главата си" преди да играе отново.

"На Ицо му бе дадена почивка, както и на Иво Иванов. В момента всички футболисти са здрави и е нормално някой да отпадне от групата за мача. Гаджев тренира цяла седмица, ще разчитам на него в мача. Всички отбори, които идва на "Герена" се затварят в собствената си половина, това ми е ясно. Така беше и с Монтана. Изпуснахме доста положения в този мач. Когато победим с повече голове ще имаме и повече самочувствие. За Дарко ви бях казал, че трябва да си изчисти главата. Сега, когато е ясно, че трансфер няма да има той ще мисли само за Левски. Наблюдавах мачове на Ботев Враца, знаем силните и слабите им страни. Важното е как ще играем ние, мен ме интересува нашия отбор. Надявам се феновете да ни подкрепят. Който обича Левски да ни подкрепи", заяви Гонзо преди мача.

Старши треньорът на врачани Сашо Ангелов разполага с всички налични футболисти и е наясно със състава за срещата в събота. Наставникът очаква отборът му да не бъде подценен заради това, че е новак в "А" група. Очаква се Петър Альошев Петров отново да бъде титуляр за своя тим, въпреки контузията в рамото, която до ското имаше.

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

28 юли Левски - Спартак Търнава 2:1 (Лига Европа)
04 август Спартак Търнава - Левски 2:1 - 5:4 сл. дузпи (Лига Европа)
08 август Левски - Славия 1:0 (А група)
13 август Черно море - Левски 3:1 (А група)
21 август Левски - Монтана 1:0 (А група)

Ботев Враца:

15 юли Ботев Враца - Чавдар Бяла Слатина 4:1 (Приятелска среща)
02 август Ботев Враца - Бдин 1:2 (Приятелска среща)
06 август Ботев Враца - Светкавица 1:0 (А група)
14 август Славия - Ботев Враца 3:2 (А група)
20 август Ботев Враца - Черно море 0:1 (А група)


Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Ботев Враца

52 мача
32 победи за Левски
13 равенства
7 победи за Ботев Враца
Голова Разлика: 114:45 за Левски


Коефициенти от bet365:
Левски - 1.20
Равен - 6.00
Ботев Враца - 10.00

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.20
Равен - 6.00
Ботев Враца - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
158