Двама от ЦСКА тренират на облекчен режим


FUTBOL-TV

Двама от ЦСКА тренират на облекчен режим

ЦСКА проведе втората си тренировка след изненадващата загуба с 0:1 от Септември София в събота. По-късно днес "червените" отново ще се съберат на клубната база в Панчарево за второто си занимание за деня.

Александър Томаш изведе футболистите, които не са ангажирани с националните си отбори. Общо 12 играчи от първия и втория тим на столичани бяха повикани в различните гарнитури на страните си за предстоящите двубои от международния календар.

Улаус Скаршем и Джеймс Ето'о тренираха на облекчен режим, тъй като имат леки проблеми. Очаква се в следващите дни да започнат да се подготвят пълноценно и да бъдат на линия за предстоящото дерби с Левски на 19 октомври (събота).

С отбора тренира и Илиан Антонов, преборил коварна болест. Младокът дори взе участие в последния мач на дублиращия тим. Не е изключено Антонов да попадне в групата за дербито срещу "сините". В заниманието днес се включи и стражът Митко Евтимов, който се завърна в ЦСКА след кратък период в първенстото на Кипър. Евтимов се явява 4-ти избор за вратарсия пост.

  Сподели
73