Валентин Илиев: Не реализирахме положенията си


Н. Гавазов

Валентин Илиев: Не реализирахме положенията си

Треньорът на ЦСКА 1948 – Валентин Илиев, заяви след равенството 1:1 с Крумовград, че не е доволен от изпуснатите чисти положения. Специалистът обаче каза, че е хубаво, че играчите му не са навели глава, а са потърсили изравнителен гол след попадението на "жълто-сините“.

"Със сигурност първите 10 минути не започнахме концентрирано, след това взехме тотален контрол. Имахме немалко чисти ситуации. Като не вкарваме такива ситуации трудно ще се поздравяваме с успех. Това беше ключово. Единствено не ни достигаше да отбележим поне едно от няколкото чисти положения, които създадохме“, каза Илиев.

"Всяка една ситуация е ключова. Хубавото е, че не наведохме глави, а реагирахме адекватно – създадохме немалко положения. Удари от наказателното, сами срещу вратаря – такива положения трябва да вкарваме. Едно да изпуснеш – случва се, но две, три…“

"До този момент не е имало никакво напрежение. Има си хора, които трябва да преценят тези неща. Ако мислят, че не съм аз човекът, няма проблем“, сподели Илиев на фона на трите мач без успех за ЦСКА 1948.

  Сподели
13