Ботев Пловдив обяви сътрудничество с нов партньор


Н. Гавазов

Ботев Пловдив обяви сътрудничество с нов партньор

ПФК "Ботев“ Пловдив и "Принт Студио 21“ сключват официално партньорство, което цели да оптимизира приложението на всички рекламни елементи, които нашият клуб предоставя.

"Принт Студио 21“ е една от най-големите и развити печатници в България. Компанията е ориентирана в предлагането на комплексни визуални решения за бизнеса в областта на външната и печатната реклама, брандирането и интериорните решения за търговски обекти, офиси, хотели, заведения и други. Всяка нужда в тази област може да бъде решена на едно място.

"Партньорството с "Принт Студио 21“ е много ценно за Ботев, защото продължаваме да намираме общи интереси и визия с бизнеси, които дават добавена стойност на клуба. Сигурен съм, че съвсем скоро подобренията, които планираме, ще бъдат забелязани от нашите фенове“, сподели Алексей Киричек – изпълнителен директор на ПФК "Ботев“ Пловдив.

"Партньорството с "Ботев“ ни дава възможност да прокараме пътя на нашата компания към B2C частта на пазара и да положим основи на бъдещи бизнес начинания. "Ботев“ е голяма институция в Пловдив и съм обнадежден, че партньорството с клуба може да доведе до много бъдещи позитиви за компанията ни“, заяви Венцислав Иванов – собственик на "Принт Студио 21“.

  Сподели
11