Левски пуска на търг екипи за благотворителни каузи


FUTBOL-TV

Левски пуска на търг екипи за благотворителни каузи

Левски се включи в две благородни каузи, които ще подкрепи със събраните средства от продажбата на екипите, носени от футболистите на отбора по време на домакинската победа над Арда Кърджали с 2:1 в мач от 10-ия кръг на Първа лига. 

"Левскари,

В мача с "Арда" излязохме с уникални екипи, посветени на филма "Гунди - Легенда за любовта". Обещахме Ви, че те ще бъдат използвани за благотворителност и вече е време да Ви разкрием повече подробности.

Избрали сме две каузи, за която да отидат събраните средства.

Първата кауза е подкрепа за 10-годишния Денис Еминов от Пловдив, който се бори с тежка болест и има нужда от средства за лечение. В тази инициатива вече се включиха няколко отбора от Първа лига. В навечерието на мача ни с "Ботев" е време да покажем, че живота и здравето е над клубните пристрастия и да се включим в подкрепа на малкия Денис.

Втората кауза е подпомагане на проекта за изграждане на паметник на Георги Соколов - Соколето, авторът на първия гол за “Левски" на европейската сцена.

Всяка една от фланелките, с които играха футболистите в мача с "Арда", ще бъде разписана лично от собственика й, както и от актьора Павел Иванов, който играе главната роля във филма "Гунди - Легенда за любовта".

Фланелките ще бъдат пускани на търг по 3 на всеки 48 часа, а събраната сума ще бъде разпределена между двете каузи.

Началната цена на всеки екип е 200 лева.

Стъпката ще бъде 50 лева.

Първата партида от търга очаквайте съвсем скоро.

За "Левски", за Гунди, за България“, написаха от Левски.

  Сподели
16