Генчев за ЦСКА и Томаш: Темата е приключила за мен!


FUTBOL-TV

Генчев за ЦСКА и Томаш: Темата е приключила за мен!

Треньорът на Левски - Станислав Генчев предупреди своите футболисти, че мачът с Арда ще бъде много труден. Специалистът говори на традиционния си брифинг преди мач от първенството.

"Асен Митков се завърна в групата, тренира нормално с отбора. Единственият контузен е Фабио Лима. Всички са в добро състояние, тренират добре. Надявам се да покажем истинското си лице. Миналата седмица Охене пропусна цялата седмица. През тази той тренира наравно със своите съотборници. Лошото е, че в последните 4 седмици има само четири тренировки. Ще преценим утре дали да започне като титуляр, но при всички положения ще играе“, започна Генчев

"Имахме разбор. Показахме грешките, които са допуснати и причината за тези грешки. Имахме индивидуални разговори, да не четат повече медиите и странични коментари, а да слушат нас. Понякога футболистите се влияят от чужди коментари. Въпреки че са чужденци, разбират какво се пише. Когато някой казва, че не стават за Левски, това им оказва влияние. Арда е отбор, който не познава вкуса на загубата в последните четири мача. Победиха силен отбор като Ботев Пловдив, победиха ЦСКА, не загубиха като гост на Черно море и водеха до последната минута. Трябва да подходим сериозно. Сигурен съм, че сме си взели поука как да не започваме мача от срещата със Славия. Наско Сираков нямаше разговор с футболистите и ме помоли да предам неговите думи, че поведението им е обидно. Не е влизал, за да прави разбор пред тях“, каза още Генчев.

Той коментира и разразилата се престрелка на реплики с треньора на ЦСКА Александър Томаш.

"Темата е приключила за мен. Който каквото има да казва, го каза. Утре имаме важен мач с Арда. Страницата е моя, поддържат ми я, но всичко се публикува с мое одобрение. Времето не трябва да ни влия, то не ни притеснява. Бях много концентриран в тренировъчни процес. Със сигурност във всеки мач сме домакини. Ще искаме от първата минута да играем на високо темпо. Съставът е избистрен за утрешния мач. Подготвяме тактически варианти, които да ни донесат успех. Знам, че ви е интересно, когато има размяна на реплики. Не мисля повече да говоря по тази тема. Мисля, че интервюто, което дадох беше в добър тон. Казах кратко и ясно, че не вярвам отбор, който е загубил пет от първите си шест мача, да стане шампион. Не знам защо го приеха толкова критично. За мен темата е приключила и няма да се изказвам повече по този въпрос. Търсим вратар, но ситуацията е такава, че този човек трябва да бъде свободен“, завърши Генчев.

  Сподели
23