Бусато: За мен е голяма гордост да бъда капитан на ЦСКА


FUTBOL-TV

Бусато: За мен е голяма гордост да бъда капитан на ЦСКА

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато говори на брифинг преди двубоя с Черно море от 10-ия кръг на родния шампионат. Бразилецът сподели, че за него е гордост да бъде капитан на ЦСКА.

"Когато се направи смяна на треньор, значи нещата не вървят добре. Играли сме няколко пъти срещу отборите на Александър Томаш. Откъдето той е минавал, е вършил много добра работа. Сега е при нас. Смятам, че е моментът ЦСКА да се върне на мястото, на което трябва да бъде“, заяви Густаво Бусато.

"За мен е голяма гордост да бъда капитан на ЦСКА. Аз съм тук от 6 години и мисля, че съм заслужил да нося лентата. Старши треньорът решава кой ще бъде капитан. Аз съм готов да водя ЦСКА, защото отборът винаги се бори да бъде шампион и ние ще се опитаме да го направим“, коментира още той.

"Както е казал старши треньорът, ние сме много добър екип. Треньорът винаги ни казва, че трябва да имаме отбор, а не добри индивидуалисти. Ако отидем да играем срещу Черно море като семейство, имаме голям шанс да победим. Ще трябва да се борим много, защото Черно море е добър отбор. Уверен съм, че ще постигнем добър резултат във Варна“, каза бразилецът.

"Когато казвам "ЦСКА“ винаги се насълзявам. Този клуб промени живота ми и този на моето семейство. Когато дойдох тук, дадох дума, че ще се скъсам от работа, за да дам всичко от себе си за отбора. Трябва всички да осъзнаем какво означава ЦСКА в България. Ние сме най-добрия отбор с най-добрите фенове“, завърши Бусато.

  Сподели
20