ЦСКА има нов изпълнителен директор


FUTBOL-TV

ЦСКА има нов изпълнителен директор

Радослав Златков е новият изпълнителен директор на ЦСКА. Ето какво обявиха от пресслужбата на "армейците":

С цел по-ефективното и целенасочено планиране и изпълнение на стратегическите цели на ЦСКА, Управителният съвет на Фондация “Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука" избра за нов Изпълнителен директор на клуба г-н Радослав Златков. Мисията пред г-н Златков е да ръководи мениджърския екип на ЦСКА, за да оптимизира управлението на приоритетите на клуба, а именно: реконструкцията на ст. “Българска армия", модернизирането на тренировъчната база в Панчарево и развитието на детско-юношеската школа. Паралелно с това ще менажира обновяването на играчите в отбора, което ще превърне ЦСКА в модерен европейски клуб.

Досегашните изпълнителни директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев запазват своите компетенциии. Г-н Филипов ще заеме длъжността “Спортен директор", чрез която ще контролира и координира цялата спортно-техническа дейност на първия, втория и третия отбор, както и на ДЮШ. Г-н Орманджиев ще заеме длъжността “Административен директор", за да ръководи връзките и протокола на клуба, каузите, социалните проекти и менажирането на бранда ЦСКА. Сегашната си функция ще продължи да заема г-н Михаил Александров като “Технически директор".

Радослав Златков ще представи визията си за управлението на ЦСКА на предстояща пресконференция след две седмици, като точната дата ще бъде уточнена допълнително.

  Сподели
54