Спартак пусна скъпи билети за дербито на Варна


FUTBOL-TV

Спартак пусна скъпи билети за дербито на Варна

Ръководствотo на Спартак пусна в продажба билети от 30 лева за феновете на Черно море за дербито на Варна в неделя вечерта на стадион "Спартак“.

Преди това "соколите“ са изпратили писмо на "моряците“ с предложение за спорузамение – билетите за Черно море сега да струват 30 лева, а в ответния мач на "Тича“ през пролетта същата цена да плащат и феновете на Спартак. 

От Черно море също отговорили с писмо, че не са съгласни на такава уговорка и до споразумение може да се стигне единствено, ако входните талони струват по 15
лева за привържениците на двата клуба в двете срещи.

С крайното си решение сега Спартак е застрашен от глоба, тъй като от СТК на българската централа вече го предупредиха, че съгласно член от наредбата цената цената на билета за привърженици на гостуващия отбор не трябва да надвишава цената на билетите, която се заплаща от привържениците на отбора домакин за същата категория място, освен ако двата клуба не са споразумели за това.

Според фактите пък 30 лева за билет е най-високата цена, която ще бъде платена от фенове в историята на дербито на Варна.

  Сподели
36