Генчев: През почивката работихме за създаването на положение


FUTBOL-TV

Генчев: През почивката работихме за създаването на положение

Наставникът на Левски Станислав Генчев бе доволен от успеха на своя отбор, който надви ЦСКА 1948 с 4:2 в двубой от 12-я кръг наefbet Лига.

"Изключително сме доволни от трите точки. Щастлив съм от показаното през първата част. Имаше агресивна и комбинативна игра, можехме да вкараме още голове. Получихме попадение в неприятен момент, но момчетата реагираха добре и успяхме да реализираме трети и четвърти гол. Много важна победа. Единственото, от което не съм доволен е, че допуснахме два гола, но като цяло показахме добра игра и заслужено победихме", заяви той.

"През почивката за националните отбори наблегнахме на създаването на положения и на реализирането им и това даде резултат срещу ЦСКА 1948, който трудно допуска голове. Досега бяхме стабилни в защита, това ни носеше резултат, но днес не беше така", добави специалистът.

"Паузата дойде навреме, защото трябваше да се отработим. Важни са точките и да дойдат с добра игра. Всичко беше на ниво, което искахме да бъде. Поздравления за играчите. Ел Джемили не беше готов за мача", завърши Станислав Генчев в ефира на Диема.

  Сподели
21