Илиан Илиев: Не е нормално да допускаме гол от статично положение


FUTBOL-TV

Илиан Илиев: Не е нормално да допускаме гол от статично положение

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев бе изключително недоволен от поведението на своите играчи при равенството 1:1 с Арда в двубой от 12-я кръг на родния шампионат.

"Това е един от най-слабите ни мачове в последните ни години. Нямаше желание и агресия. Трябва коренно да променим тези неща. Чакахме нещата да се случат, допуснахме гол и от статично положение. Това се случва, но резултатът е справедлив донякъде. И да бяхме загубили, нямаше да е незаслужено. Нямахме добро отношение в мача", заяви той.

"За следващия мач трябва да реагираме. Изиграхме мач срещу не лош отбор като една контролка и ще имаме проблеми, ако продължим така. Не е нормално да допускаме гол от статично положение. Може и да има промени при играчите, тъй като не може да се продължава така. При една победа ставаш първи и трябваше да покажем различно лице. Има грешки, може и да не спечелиш, но трябва друго отношение", добави специалистът.

"Надяваме се малко да се посъбудим след този мач, който изиграхме. Постигнахме резултат, който е по-добър от това, което заслужавахме. Дербито си е дерби, трябва да го изиграем по-умно. Трябва да е празник за града, не биваше да се случва това с билетите и цените. Надявам се и двете ръководства да се разберат, за да няма последствия от тези решения. Призовавам феновете и на двата отбора да помогнат да стане футболен празник и каквото се случи на терен", завърши Илиан Илиев в ефира на Диема.

  Сподели
18