Локо София вдига капитана си за ЦСКА – София


Н. Гавазов

Локо София вдига капитана си за ЦСКА – София

Капитанът на Локомотив София – Валентин Николов – може да се завърне в игра за предстоящото домакинство на ЦСКА-София, съобщава "Тема Спорт“. Двубоят в столичния квартал "Надежда“ е в понеделник от 19:45 часа.

Плеймейкърът на железничарите не е бил на терена от победата с 2:1 над Черно море на 4 август, когато разтегна връзки на коляното. Наложи се 20-годишният халф да носи специална шина в продължение на 3 седмици, а след това възстановяването му продължи с постепенни натоварвания. Николов вече тренира пълноценно със съотборниците си и треньорът Иван Колев заедно с медицинския щаб до последно ще умуват колко голям ще бъде рискът с пускането му в игра срещу ЦСКА-София.

Припомняме, че Николов беше извън терена повече от месец и през пролетта. Тогава той имаше травма в глезена и 25 дни носеше ортопедичен ботуш. Халфът получи капитанската лента в Локомотив София, след като през лятото Красимир Милошев премина в катарския Ал Мархия.

Преди дни Николов бе главно действащо лице в трогателен жест на железничарите, като гостува на един от най-верните привърженици на клуба Иван Димитров – бай Иван "Пощата“. Той посещава мачовете на отбора повече от 60 години, като в момента няма възможност да се придвижва самостоятелно, но не изпуска мач на любимия отбор по телевизията.

  Сподели
16