Феновете на ЦСКА разграбиха билетите за гостуването в "Надежда"


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА разграбиха билетите за гостуването в

Феновете на ЦСКА изкупиха всички отпуснати билети за двубоя с Локомотив (София) в квартал "Надежда". Столичният сблъсък е в понеделник (16 септември) от 19:45 часа.

"Червените" информираха, че след като са били разграбени първоначално предвидените за гостуващи привърженици 1200 билета, е било постигнато споразумение с "железничарите" за отпускане на допълнителен брой пропуски, които вече също са изкупени.

Както е известно, клубът изтърпяваше наказание след ексцесиите в баража с ЦСКА 1948 от края на миналия сезон и до момента не можеше да разчита на своите запалянковци.

Ето какво написаха от ЦСКА:

"Привържениците на ЦСКА за пореден път демонстрираха вярната си подкрепа към любимия клуб, след като 3 дни по-рано изкупиха предварително предоставените билети (общо 1200) за гостуващия сектор на ст. "Локомотив" в столичния квартал "Надежда". Двубоят на тима, воден от Александър Томаш, срещу "железничарите", е в понеделник от 19:45 ч.

Предвид огромния интерес, по инициатива на ръководството на ЦСКА и след конструктивна комуникация с представителите на Локомотив, бе постигнато споразумение за отпускане на допълнителен брой билети за гостуващия сектор, които също бързо бяха изкупени.

Червените фенове ще могат да заемат местата си на стадиона след 18:15 ч., като влизането ще се извършва през входа на сектор Г. Призоваваме привържениците да влязат на трибуната възможно най-рано, за да се избегнат потенциални струпвания на входа на съоръжението".

  Сподели
15