Левски ще продължи с доброто представяне и в Бистрица


FUTBOL-TV

Левски ще продължи с доброто представяне и в Бистрица

ФК ЦСКА 1948 - Левски
Стадион: "Витоша", Бистрица
Дата: 15.09.2024 г.
Час: 19:15


Левски гостува на ФК ЦСКА 1948 на стадиона на "Бистришките тигри" при подновяването на шампионата след паузата за националните отбори. "Сините" би трябвало да влизат в ролята на фаворити, с оглед на страхотния старт на сезона, който направиха и фактът, че към този момент заемат една позабравена позиция в табликата - 1-ва. Отборът на Валентин Илиев обаче не е за подценяване. ЦСКА 1948 има повече мачове от съперника и понатрупа повече игрови ритъм, благодарение на краткия си престой в евротурнирите. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак 2.

Футболистът на Левски - Фабио Лима със сигурност ще пропусне двете предстоящи столични дербита – с 1948 в неделя и след това със Славия на "Овча купел“. В момента той се готви по специална програма, а успоредно с това ще продължава да минава различни тестове в търсене на причината за мускулните травми. Ако всичко е наред, то той би трябвало да е готов за домакинството на Арда, което следва след сблъсъка с "белите“. Съществува вероятност треньорът Станислав Генчев да запази Фабио Лима за дербито с ЦСКА. Футболистът получи контузия по време на контролата с Ботев Враца в паузата за националните отбори.

Митков също е под въпрос за двубоя. През седмицата той изобщо не се появи на някоя от тренировките. Алекс Колев пък получи по-дълга почивка, заради ангажиментите си с националния ни отбор. Голмайсторът обаче се очаква да е готов и дори да излезе като титуляр в Бистрица, където ще се изправи срещу бившия си отбор.

ФК ЦСКА 1948 бе много активен с трансферите по време на паузата за националните отбори. Тимът изненада с привличането на доскорошния играч на ЦСКА Симеон Александров. От клуба обявиха, че бившият играч на "армейците" ще получи шанс за изява в първия отбор на 1948.

Светослав Славов, Ел-Хаджи Усман, Роберт Марианович и бразилецът Дуду Хатамото също подсилиха отбора от Бистрица, като е много вероятно част от тях да започнат първоначално с дублиращия тим. Джонатан Перейра също официално се завърна в клуба, а като за финал бе привлечен и централния защитник Мохамед Риад Белхадж.

Феновете на Левски изкупиха бързо всички билети за малката "клетка" за гости на стадиона на Витоша Бистрица. В някои фейсбук групи привърженици на отбора дори изразиха желание да им бъдат отпуснати и места на централната трибуна. Това обаче е малко вероятно, като сектор "А" ще остане полупразен, както в повечето мачове на ЦСКА 1948. Единствено ВИП ложите ще се позапълнят, като за там вече са изпратени не малко покани на футболни деятели.

 

ПРОГНОЗА: ФК ЦСКА 1948 - ЛЕВСКИ 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
20