Илиян Стефанов: Колективът в Левски е страхотен, откакто дойде Станислав Генчев


FUTBOL-TV

Илиян Стефанов: Колективът в Левски е страхотен, откакто дойде Станислав Генчев

Футболистът на Левски Илиян Стефанов сподели как преминава възстановяването му след контузията, подкрепата, която е получил в първите месеци и впечатленията си за колектива в "синята“ съблекалня. "Да тренираш с отбора е невероятно! Това е неизменна част от работата на един спортист и по-специално футболист. Това си е неизменна част от това ти да съществуваш всеки ден“, започна Стефанов.

"Аз се чувствам много добре. Още от първия момент когато стана контузията почувствах много подкрепа – от моите съотборници, от ръководството и от старши треньора, който е с нас от три месеца. Много ме подкрепят, окуражават ме по време на тренировка – какво мога да правя, за какво трябва да внимавам“, добави юношата на клуба.

Той разкри и кога е бил най-тежкият момент: "Може би в момента на научаването на новината. Тогава е много шокиращо, защото ние сме спортисти и с това се занимаваме по цял ден. Аз не обичам рутината, но за спортиста такава контузия си е буквално хибернация. Ти си извън системата, извън процесите, че стоейки от страни е толкова трудно за теб. Аз обаче съм много борбен и още в първия момент си казах, че ще се справя с това предизвикателство. Имах безрезервната подкрепа на д-р Митко Георгиев – нашият лекар, на г-н Сираков и г-н Боримиров, които още от първия момент на контузията ми се обадиха и в прав текст ми казаха, че ще направят за мен всичко, от което се нуждая.“

"Всеки, който е дошъл тук – трябва да му се помогне. Както когато аз дойдох тук са ми помагали на мен. Така и всеки един в отбора е длъжен да подаде ръка на новия футболист в съблекалнята“, каза още авторът на победния гол във финала да Купата на България през 2022 година.

"Колективът в момента, откакто дойде Станислав Генчев е страхотен. Разбираме се прекрасно и мисля, че това се вижда по резултатите. Ние сме на първото място, помагаме си един друг на терена“, добави Илиян Стефанов.

"Много благодаря за подкрепата от първия миг на контузията, получих адски много съобщения в социалните мрежи като подкрепа и се постарах да отговоря на абсолютно всички. Много съм горд от Вашата подкрепа, сърдечно Ви благодаря и няма да го забравя“, обърна се Стефанов към привържениците на Левски.

  Сподели
21