Андрей Петров е новият изпълнителен директор на БФС


FUTBOL-TV

Андрей Петров е новият изпълнителен директор на БФС

Днес в Национална футболна база "Бояна“ се проведе заседание на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз.

Сред точките в дневния ред бяха заложени утвърждаването на новия председател на Съдийската комисия Станислав Тодоров, освобождаването на изпълнителния директор Борислав Попов и избирането на Андрей Петров за негов заместник, предстоящата организация по отбелязването на 100-годишнината на българския футбол и въпроси, касаещи управлението на Футболната база, както и телевизионните права във Втора лига.

След края на заседанието се проведе пресконференция в Амфитеатралната зала на Национална футболна база "Бояна“, на която и Андрей Петров бе официално обявен за новия изпълнителен директор на БФС.

Той работи в БФС от 2005 година, а за последно беше началник на отдел "Стратегическо управление" към родната централа. Петров наследява Борислав Попов на длъжността. Освен Станислав Тодоров, който бе избран за нов председател на съдийската комисия на мястото на Давид Борбалан, Вихрен Манев бе обявен за мениджър на съдийската комисия, Крум Стоилов за главен мениджър на ВАР, а Милко Николов за помощник мениджър ВАР.

  Сподели
15