Клуб от Турция започва преговори с ЦСКА за Фаетон


FUTBOL-TV

Клуб от Турция започва преговори с ЦСКА за Фаетон

Турски клуб е проявил интерес към крилото на ЦСКА Матиас Фаетон, разбра "Тема Спорт". Става въпрос за клуб от елита на южната ни съседка, като негови представители са провели разговори с агентите на играча.

Националът на Гваделупа също е бил съгласен да смени обстановката, тъй като така и не успя да се наложи в стартовия състав на червените и е едно от големите разочарования в отбора през последната година.

Проблемът е, че при предварителните разговори кандидат-купувачите са изразили желание да заплатят минимална трансферна сума, а според неофициална информация ЦСКА е заплатил за него 1.5 милиона евро на Гренобъл

В Борисовата градина се надяват Фаетон да покаже ново лице при Александър Томаш, но ако колебливите му игри продължат, то със сигурност през зимата ще бъде направен опит той да бъде трансфериран.

Задачата на Фаетон да се пребори за титулярно място стана още по-трудна, тъй като преди няколко дни армейците привлякоха косовския национал Зюмюр Бютучи, който има зад гърба си сериозна визитка, като е носил екипите на Ред Бул Залцбург и Олимпиакос.

  Сподели
21