Легендите на Локо София биха настоящия тим в голямо шоу за 95 години на "железничарите"


FUTBOL-TV

Легендите на Локо София биха настоящия тим в голямо шоу за 95 години на

Настоящият отбор на Локомотив София и Локо София-легенди завършиха при резултат 3:5 в демонстративен мач по случай 95-годишнината на клуба. Двубоят се игра в две полувремена от по 25 минути.

Дончо Донев откри резултата в 6-ата минута, а в 19-ата Юлиян Ненов изравни. Бойко Величков обаче отново даде преднина на легендите с попадение в 20-ата минута, а в 23-ата Георги Пеев вкара трети гол. Даниел Васев покачи на 4:1 в 27-ата минута, но секунди по-късно Селсо Рапосо върна едно попадение за представителния тим.

Към края на срещата двата отбора си размениха по още един гол. Първо първият тим намали на 3:4, а в 47-ата минута Александър Бранеков върна преднината на легендите от две попадения.

На стадиона присъства и 90-годишният Спиро Дебърски, записал 276 мача и 84 гoла в 11 сезона за отбора. Той излезе на терена, подкрепян от внучката си Сани Панева. Директорът Първенства и турнири в БФС Валентин Чакъров пък връчи почетен плакет от името на централата на президента на Локомотив София Веселин Стоянов.

Срещата започна с шпалир, който направиха сегашните футболисти, за легендите и ветераните. Преди началото на шоу-мача имаше музикална програма, бяха връчени награди на заслужилите легенди, а официално беше открин и фен-магазин на отбора.

  Сподели
19