Бандаловски участвал дейно при трансфера на Дюлгеров в ЦСКА


FUTBOL-TV

Бандаловски участвал дейно при трансфера на Дюлгеров в ЦСКА

Бившият капитан на ЦСКА Иван Бандаловски е представлявал вратаря Иван Дюлгеров по време на  преговорите за негово преминаване при "червените" през лятото, съобщи "Тема Спорт. Бандата, който посещава мачовете на тима в сектор Г, е агент на 25-годишния страж за българския пазар.

Ето какво заяви той в интервю за "Блиц Live":

"Имам собствени бизнеси. Не се занимавам с едно конкретно нещо, доста са. Получава се добре засега. Ще съм свързан с футбола и занапред. Ако има някакъв проект да стана например директор, защото имам доста опит и контакти в чужбина, които поддържам, бих се заинтригувал. Хора, с които съм играл преди, вече заемат подобни ръководни постове в клубове, федерации и бих искал и аз да поема такова предизвикателство. Дай Боже да се върна в ЦСКА, това винаги съм го желал. Живи и здрави ще видим какво ще стане, сега си има хора там. Надявам се нещата в клуба да са добре, а аз ще го подкрепям. 

Явно имаше грешка с треньора, щом са такива резултатите. За мен най-доброто решение беше назначението на Александър Томаш. Той е армеец, израснал в ЦСКА. Сега се направи малко късна селекция. Ще му трябва време, но със сигурност ще се види голяма разлика в позитивна посока.

В последните 8-9 години клубът се управляваше като в Ловеч от преди 20. Аз съм бил там. Сега нямаше никаква разлика. Искаха да променят ДНК-то на ЦСКА.

През 2013-а, когато "Титан" си тръгна, аз съм може би единственият, който опрости на ЦСКА около 150 000 лева. Те ми подадоха ръка в лош момент и аз нямах морално право да ги осъдя".

  Сподели
31