Контузия мъчи Охене от Левски


FUTBOL-TV

Контузия мъчи Охене от Левски

Халфът на Левски - Карлос Охене е измъчван от контузия в коляното. Именно травмата му пречи в момента да води нормален тренировъчен процес. Състоянието на 31-годишния ганаец не е притеснително и няма да се наложи отсъствие от официалните мачове, но е необходимо да се подлага на процедури за намаляване на болката.

В последните мачове Охене често може да бъде забелязан да се хваща в областта на коляното след сблъсък с противников играч. Но въпреки това стиска зъби и продължава. Нещо повече - в изминалите три кръга именно той е най-добре представящият се играч в състава на Станислав Генчев въпреки травмата. С представянето си Карлос е спечели доверието и уважението на всички на "Герена". Затова и не излиза от стартовата единадесеторка, въпреки че на неговия пост треньорският щаб разполага и с други опции.

Ганаецът се превърна в ключов футболист за Станислав Генчев от началото на сезона. Наставникът разчита на него да бъде свръзката между защитата и халфовата линия. Футболистът върши много работа в дефанзивен план, а наред с това и често се включва в атаките на тима. Охене пристигна на "Герена" от Хебър в началото на годината по настояване на тогавашния треньор Николай Костов. До момента има на сметката си 21 двубоя в Първа лига, в които се разписа веднъж - при успеха в първия кръг на сегашната кампания с 6:1 над Локо София, пише "Тема Спорт".

  Сподели
18