Пламен Андреев: Не се чувсвам звезда, а съм здраво стъпил на земята


FUTBOL-TV

Пламен Андреев: Не се чувсвам звезда, а съм здраво стъпил на земята

Младежкият национал Пламен Андреев увери, че ще прояви търпение и с много работа ще дочака своя шанс в нидерландския колос Фейенорд. Ето какво каза той пред колегите от "Блиц".

"Няма как да се чувствам звезда. Аз съм доста здраво стъпил на земята, следвам си целите. Това беше една от тях - да играя в такъв отбор. Надявам се всичко да е наред и нещата да вървят по план.

Разбрах, че заминавам в четвъртък към 22 часа вечерта. До 21:30 часа бяхме уточнили абсолютно всичко по договора, Левски се беше разбрал с Фейенорд. В 22 часа вече имах уреден билет за следващия ден да летя.

Да, определено конкуренцията е доста жестока. Но това не ме притеснява, без бой няма да се дам, със сигурност. ако не съм готов да чакам, нямаше да отида там. Важното е в началото да се развия.

Със сигурност е имало интерес, но още щом Фейенорд казаха, че ме искат, си казах, че това е мястото за мен. Не само срещу Аякс и ПСВ Айндховен, срещу всички отбори стадионът е пълен. Гледах и клипчета в YouTube, убедих се в това. Феновете те подкрепят докрай и е невероятно".

  Сподели
24