ЦСКА няма да представи Томаш пред медиите, "армейците" търсят съперник за контрола


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да представи Томаш пред медиите,

Новият треньор на ЦСКА Александър Томаш няма да има официално представяне през тази седмица, твърди "Тема Спорт". Припомняме, че при съобщаването на новината, че специалистът поема тима, от Борисовата градина анонсираха такова събитие. В плановете им обаче е настъпила промяна, защото още тази сутрин Томаш и възпитаниците му заминават на едноседмичен лагер в Банско. Така той ще застане пред медиите преди гостуването на Локомотив София следващата седмица или след контрола в паузата, ако ЦСКА успее да организира такава.

Както вече писахме, фактът, че първенствата във Втора и Трета лига няма да прекъсват по време на паузата за националните отбори, затруднява тази задача. Единствената опция пред армейците изглежда спаринг със селекцията на Латвия до 19 години, която също ще тренира в курорта през следващата седмица. От ЦСКА вече са влезли в контакт с балтийците.

Александър Томаш навършва днес 46 години и първоначалната идея беше да позира с червено-бялото шалче навръх рождения си ден. Тя обаче няма да се осъществи.

  Сподели
17