Селекцията в Левски все още не е приключила


FUTBOL-TV

Селекцията в Левски все още не е приключила

Ръководството на Левски прави всичко възможно да привлече вратар, след като в събота вечерта трансферира Пламен Андреев в нидерландския гранд Фейенорд.

В момента на "Герена" разполагат под рамката с привлечения през лятото хърватин Матей Маркович, Иван Андонов и 17-годишния Огнян Владимиров, който вече в два мача през сезона бе на резервната скамейка, включително в съботното гостуване на Спартак Варна (0:0).

Очаква се столичани да привлекат нов страж по време на паузата. Вариант пред тях е и Мартин Луков от Локомотив Пловдив, който в момента лекува контузия. Интересното е, че опитният Луков е юноша на сините, но няма мачове за първия тим. От "Георги Аспарухов" обаче са насочили поглед и към чуждестранния пазар за нов вратар.

Трансферният прозорец у нас затваря тази вечер, но за клуба няма да има никакви проблеми да привлече свободен агент.

Треньорът на Левски Станислав Генчев се оглежда и за типичен офанзивен халф. В последните три двубоя играта на тима куца. Отборът не създава достатъчно положения и е отбелязал само един гол. Затова и няма да е изненада, ако пристигне играч в тази зона. На "Герена" разполагат с футболисти с такъв профил - Джавад ел Джемили и Хасими Фадига. Двамата обаче са много непостоянни и редуват избухвания (б.а. - вкарали са по три гола до момента) с много "тихи" двубои.

В един момент се заговори, че Ел Джемили е пред изходящ трансфер, но е видно, че до такъв няма да се стигне. Интерес към него проявяваха турски отбори. Сините ще имат бюджет за взимането на свободни агенти, след като ще получат на 2 транша 1.2 милиона евро от Фейенорд за Пламен Андреев. Част от средствата ще отидат и за допогасяването на дълговете към НАП, информира "Тема Спорт".

  Сподели
17