Пламен Андреев: Посрещнаха ме като звезда


FUTBOL-TV

Пламен Андреев: Посрещнаха ме като звезда

Осъществилият трансфер във Фейенорд - Пламен Андреев говори на летище София при завръщането си от Нидерландия. 

19-годишният младежки национал беше емоционален пред представителите на медиите и не успя да сдържи сълзите си, когато говореше за любимия си Левски и за преминаването си в клуба от Ротердам.

"Чувствам се невероятно, изпълнен съм с гордост и мотивация за бъдещи успехи. Tова показва, че работата, която съм свършил до момента, е дала резултати. Не съм имал съмнения, Фейенорд е голям отбор, хората ми показаха нужното уважение там. Oще от първия ден нещата минаха гладко, това беше и благодарение на коректното отношение на Левски“, започна Пламен Андреев.

"Разгледах базата, хората там се грижеха за мен, сякаш съм звезда. Взимат те от летището, хранят те, настаняват те в хотела. Съвсем различни отношение. Запознах се с треньора, аклиматизирах се. Събличах се в съблекалнята, дори ми бяха сложили номера вече на шкафчето. Базата е невероятна, стадионът първоначално си помислих, че съм в мол - с екслатори навсякъде, огромен е. Ще играя с №21, така решихме заедно с Фейенорд", обясни младият вратар.

"Впечатлих ги с това, че миналата година практикувахме модерния футбол, който и те практикуват. Техният проект е бъдеща инвестиция, не сме говорили толкова много, евентуално с титулярно място в бъдеще", продължи Андреев.

"Последните три години минах през почти всичко - да те обичат, да те мразят, през най-хубавите моменти, спечелената Купа на България, до това да съм капитан, това е невероятно“, каза още талантът.

  Сподели
27