Любо Пенев: Доволен съм в определени моменти, но те са малко


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Доволен съм в определени моменти, но те са малко

Наставникът на Локомотив Пловдив - Любослав Пенев коментира в типичния си стил равенството с Локомотив София. 

"Доволен съм в определени моменти, но те са малко. Имаше доминация, но тя трябваше да се изрази и голове. Допуснахме попадение, но това е част от играта. Може винаги да инкасираш гол, мачът върви. Сумираме точка, това е още една и продължаваме. Има и други моменти, върху които да наблегнем. Претенциите се защитават на терена, а не с приказки. Искам изпълняване на тактическите указания и влагане на терена", започна той.

"Всички знаят, че отборът е млад, но всичко с времето. Може би има липса на опит, но и това ще се случи. Вървим добре, никакво отказване, продължаваме с предварително начертания план. Радвам се, че имаме пет смени, които можем да направим", добави специалистът.

"Важно е, когато започваме мача да бъдем максимално концентрирани. Не ми е приятно да проспиваме по едно полувреме. Трябва да продължим в идеята и желанието, която искаме за мача. Ще обърна внимание на тези неща. Предстои работа, важното е, че надграждаме. Има голяма вероятност да вземем някого, дано се случи това, което сме планирали. Ако не стане, продължаваме и не се оплаквам", завърши Любослав Пенев в ефира на Диема.

  Сподели
22