Андреев: Трансфер от Левски във Фейенорд е невероятно нещо


Н. Гавазов

Андреев: Трансфер от Левски във Фейенорд е невероятно нещо

Новият вратар на Фейенорд Пламен Андреев даде първото си интервю пред клубната телевизия на тима от Нидерландия. 19-годишният българин беше продаден на гранда от Ротердам от Левски. Договорът му е до лятото на 2029 година.

"Изключително съм щастлив от този трансфер и съм мотивиран да успея тук. Доверието, което клубът има в мен, означава много. Нещата се развиха бързо през последните години и виждам трансфера като награда“, започна Андреев.

"Очаквам с нетърпение да продължа развитието си като човек и вратар и да успея в този страхотен, голям клуб“, амбициран е Андреев.

Във Фейенорд той получи фланелката с №21.

"Това е голяма стъпка напред за мен и за българския футбол, защото трансфер от Левски във Фейенорд е невероятно нещо. Отборът е спечелил КЕШ през 1970 година, спечелиха Купата миналата година и Ередивизи преди две години“, коментира Андреев, показвайки знания за историята на новия ти клуб.

"Искам да се развия тук. С добри тренировки, с добро хранене, с добър сън всичко ще бъде по-добро. Не знам какво да очаквам, за първи път ще играя извън България, всичко е перфектно засега. Ротердам е голям град, също като София“, добави младият вратар.

"Когато казах на семейството ми за интереса, баща ми се разплака, майка ми беше много щастлива. Те искат аз да съм щастлив, аз исках това да стане. Първата ми цел е да съм шампион с Фейенорд. Тук съм, очаквайте да играя с цялото си сърце“, амбициран е Пламен Андреев.

  Сподели
26