Генчев: Във второ поредно гостуване ни се дава сигнал, че трябва да работим


FUTBOL-TV

Генчев: Във второ поредно гостуване ни се дава сигнал, че трябва да работим

Предводителят на Левски – Станислав Генчев остана доволен от старанието на футболистите му след нулевото равенство срещу Спартак Варна в морската ни столица. Генчев акцентира, че проблемите пред отбора в съботния двубой са свързани само с атакуващата част, след като тимът не е успял да вкара попадения.

"Когато искаме да спечелим, най-важното е да вкараме гол. Това ни липсваше. Имаше положения, които създадохме, но не успяхме да реализираме и така мачът завърши наравно. Там, където бяхме най-силни – вкарването на голове, не ни се получава във второ поредно гостуване“, заяви Станислав Генчев в ефира на Диема.

"Спартак се бореше и ни противодействаше. Там, където бяхме най-силни, във второ поредно гостуване ни дава сигнал за работа“, каза треньорът на Левски.

"Не е лошо партньорството на тримата напред. Ясно е, че като не са играли заедно, ще има проблем със синхрона. Бала играе на нова позиция, но днес не успяхме да вкараме, за което съжаляваме. Относно старанието на отбора днес нямам забележки. Момчетата се стараха до последно, което е похвално. Липсваше ни точното подаване и последния удар, което не е малко. Усилията, които се полагат, рано или късно се награждават“, продължи треньорът на Левски.

"В защита се справихме добре, това е заради целия отбор. Не само заради хората в задни позиции. Затова не допуснахме гол. Усилията, които трябва да насочим, е главно в реализирането на голове и успяването да се неутрализира такъв защитен блок“, заяви Генчев.

  Сподели
28