Томаш дебютира със загуба, начело на ЦСКА


FUTBOL-TV

Томаш дебютира със загуба, начело на ЦСКА

Александър Томаш дебютира начело на ЦСКА със загуба срещу Ботев Пловдив - 0:1.

Първият шанс в срещата за ЦСКА дойде още в 9-тата минута на срещата, когато удар от въздуха на Хайнц мина над вратата. Само 2 минути по-късно напречната греда срещна удара на Коялипу, който получи топката в наказателното поле и шутира. Моментално Вион също отправи неточен удар. В 26-тата минута Хайнц получи топката зад гърба на защитата и отправи удар, но топката отново не попадна във вратата на Ботев. В 41-вата минута Коялипу страля с глава след центриране от корнер, но отново неточно. В самия край на полувремето Линдсет шутира, но топката мина над вратата.

Второто полувреме също започна добре за ЦСКА, като Коялипу отново излезе на стрелкова позиция, но добрата намеса на противниковата защита попречи да бъде отправен точен удар. В 58-мата минута ЦСКА допусна гол след грешка в защитата на Петров, която позволи на Ехидже Укаки да остане сам срещу Бусато и да се разпише.

В последните минути от срещата ЦСКА организира няколко опасни атаки, като Християн Петров отправи силен удар, който бе отразен от вратаря на гостите.

  Сподели
48