Томаш обсъжда тактиката за следващите мачове и на ЦСКА, и на Спартак


FUTBOL-TV

Томаш обсъжда тактиката за следващите мачове и на ЦСКА, и на Спартак

Има голяма вероятност треньорът на дублиращия отбор на ЦСКА Владимир Манчев ще води първия тим в домакинството срещу Ботев Пловдив. Мачът е в петък от 21:30 часа на стадиона в квартал "Надежда" заради концертите на "Васил Левски".

Причината затова е, че "армейците" трудно биха могли да оформят документите на Томаш за двубоя в петък, но той при всички положения ще бъде поне на трибуните. Именно Манчев провежда последните тренировки на "червените" след раздялата с Томислав Стипич.

Със сигурност Манчев и Томаш ще обсъдят заедно тактиката и състава за срещата с "канарчетата". Двамата вече няколко пъти са се чули по телефона.

Владо Манчев е бил съотборник с Александър Томаш при "червените", като двамата са в приятелски отношения от 25 години.

Любопитното е, че Томаш ще нареди тактиката и за предстоящия мач на Спартак Варна - срещу Левски. Очакванията са, че "соколите" ще бъдат водени от Иван Цветанов в съботното домакинство на Левски. Специалистът, който е известен с прякора Трите Хикса, в момента е наставник на дублиращия тим на Спартак. Очаква се Томаш да се раздели с варненци и това да бъде официализирано.

Томаш обаче е човекът, който ще подготви тактиката на варненци за Левски. Сблъсъкът със "сините" е на 1 септември от 19:00 часа на "Коритото". Цветанов присъства на вчерашната тренировка на тима, а днес ще обсъди всичко с Томаш. Наставникът оставя Спартак на трето място в класирането.

  Сподели
21