Захари Сираков обяви дали ще остане в Лудогорец


FUTBOL-TV

Захари Сираков обяви дали ще остане в Лудогорец

Треньорът на Лудогорец Захари Сираков говори за трудната победа с 1:0 срещу Берое в Стара Загора. Наставникът коментира и предстоящия мач-реванш с Петрокуб, както и своето бъдеще в клуба.

"Най-важни днес бяха трите точки. Много трудно се играе, когато противникът се защитава така. Опитвахме се, но не се получаваха нещата. Мисля, че пред нашата врата нямаше някакви положения. Създадохме през първото полувреме, мачът можеше да се развие по друг начин. След един европейски мач в българското първенство по-трудно се включват момчетата", сподели Сираков след срещата.

"Днес направихме доста промени в състава. Аз съм човек, който дава шанс на всички футболисти, важното е те да си го използват. Аз си правя свои изводи и ще взимам решения вбъдеще кой ще участва", каза още той в ефира на Диема.

Треньорът на разградчани бе запитан и за реванша с Петрокуб в Молдова:

"Това е още един мач, който трябва да отидем и да го изиграем на ниво. Гостуванията са проблем за нас и трябва да го приемем сериозно този мач, защото се вижда, че има върху какво да играем. Ще се съберем и ще анализираме, защо навън показваме друга игра. Днес нищо нямаше от това, което изискваме"

За финал Захари Сираков разкри дали разговаря с ръководството да остане за постоянно на поста старши треньор: "Не, няма разговори. Гледам докато съм тук да взимам максимум точки и отборът да е в Лига Европа"

  Сподели
27