Тунчев: Победите над ЦСКА и Левски винаги остават в историята


FUTBOL-TV

Тунчев: Победите над ЦСКА и Левски винаги остават в историята

Наставникът на Арда – Александър Тунчев, бе изключително щастлив от историческия успех на неговия тим над ЦСКА с 2:1 в Кърджали. Това бе първа победа на Арда над този съперник в елита.

"Няма как да не съм доволен с оглед на това, че победихме. През първото полувреме диктувахме темпото, създавахме ситуации и за наше щастие отбелязахме два гола. Обаче пропуснахме няколко шанса и накрая трябваше да треперим и да се замисляме дали ще вземем победата.

Мога да коментирам само моя отбор. През първото полувреме бяхме категорично по-добрия отбор. През второто полувреме ЦСКА излезе напред, но въпреки това създадохме ситуации, с които можеше да решим по-рано мача", коментира Тунчев.

"Имаме някакви проблеми при гостуванията, въпреки че срещу Спартак Варна, ние стояхме доста добре имахме ситуации, които обаче не успяхме да вкараме. Тази победа трябва да ни вдигне самочувствие и футболистите да разберат, че те могат.

Когато победиш Левски или ЦСКА, това винаги остава в историята. Радвам се, че под мое ръководство Арда успя да победи ЦСКА", завърши Тунчев в ефира на Диема. 

  Сподели
23