Стипич не смята да си подава оставката


FUTBOL-TV

Стипич не смята да си подава оставката

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич остана изключително разочарован след третата поредна загуба на неговия отбор с 1:2 в гостуването си на Арда. Наставникът каза, че има огромно напрежение около клуба заради слабите резултати и не знае дали ще остане начело на отбора и за следващия мач.

"Не бяхме достатъчно добри и днес. Явно има някакви причини и ще анализираме мача. Това тъжен момент за нас, депресирани сме от представянето си. Това е много тежка ситуацията за целия клуб“, започна Стипич.

"Днес видяхме реакция, след като вкарахме гол. Очевидно нещо е сбъркано. В момента дори не мога да посоча точната причина. Има голямо напрежение върху нас“.

"Не знам, надявам се да имам възможност да се поправя. Аз искам да го направя, защото можем заедно да излезем от тази ситуация. През тази седмица ще направим различни неща, за да излезем от ситуацията. Има начин да излезем от това положение. В момента обаче не виждам как ще се оправим, защото не съм бил в подобна ситуация. Следващия ни мач е след 6 дни и имаме кратък период, в който да променим нещата и да опитаме нещо различно“.

"Връзката с феновете е важна. Аз съм треньорът. Имам енергия в себе си и е нормално феновете да не са виновни. Знам, че не са на 100% зад мен и само с победи можем да излезем от ситуацията“, завърши Стипич в ефира на Диема.

  Сподели
26