И Арда се възползва от слабата форма на ЦСКА


FUTBOL-TV

И Арда се възползва от слабата форма на ЦСКА

Слабата форма на ЦСКА продължава! "Армейците" инкасираха нова загуба, този път като гости на Арда в Кърджали - 2:1 за домакините.

ЦСКА осъществи първата си опасна атака още в първите минути на срещата, като топката бе центрирана от Хайнц в наказателното поле и отклонена от противников играч, като останаха съмнения за игра с ръка. В 13-тата минута Тобиас Хайнц отправи удар от дистанция, но той попадна в ръцете на вратаря Две минути по-късно Коялипу също опита далечен удар, но вратарят на Арда успя да предотврати попадение.

В 19-тата минута от срещата Скаршем центрира към Хайнц, който стреля със задна ножица, но ударът не затрудни противниковия вратар. В 26-тата минута отлична изява на Бусато запази нулевото равенство след като противников играч се озова зад защитата и стреля.

В 42-тата минута Арда откри резултата след центриране в наказателното поле и удар с глава  на Чинонсо Офор, който тотално надигра във въздуха Кордоба. В края на първото полувреме ЦСКА успя да създаде още няколко опасни положения пред вратата на Арда, като в продълженията след центриране от корнер Християн Петров отправи удар, който се отби в страничната греда. ЦСКА започна атакуващо второто полувреме и организира няколко опасни атаки, но не достигна до попадения.

В 53-тата минута от двубоя Арда отбеляза втори гол след грешка в червената отбрана. Този път точен бе Иван Тилев. В 60-тата минута ЦСКА достигна до нова отлична възможност след центриране на Фаетон към Коялипу, но вратарят на Арда успя да изпие топката. 2 минути по-късно домакините достигнаха до удар към вратата на ЦСКА, но намесата на Бусато предотврати попадение. В 75-тата минута тимът на Арда получи нова възможност за попадение, но ударът на домакините се отби от страничната греда.

В 85-тата минута отборът на ЦСКА върна едно попадение след удар на Годуин Коялипу след изпълнение на корнер. В добавеното време ЦСКА създаде ново опасно положение пред противниковата врата, но не достигна до изравнителния гол.

  Сподели
34