Шеф на ЦСКА ще работи в БФС


Н. Гавазов

Шеф на ЦСКА ще работи в БФС

Шефът на Управителния съвет на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов – напуска клуба след 8 години начело, стана ясно вчера. Ръководството на "червените“ обяви дневния ред на предстоящото Общо събрание на клуба, което трябва да се проведе на 24 септември. От публикуваното на сайта на "червените“ става ясно, че на мероприятието в Централния военен клуб в София ще бъде одобрена молба за напускане на член на Управителния съвет на сдружението, след което ще се пристъпи към избор на нов председател. Тази длъжност от години се изпълнява от Добрин Гьонов, който е и изпълнителен директор на клуба.

Според информация на "Мач Телеграф“, Добрин Гьонов ще получи висок пост в БФС, най-вероятно изпълнителен директор. Той е провел вече няколко срещи с Георги Иванов и е дал принципното си съгласие да започне работа във футболната централа.

Припомняме, че Добрин Гьонов бе сред активните членове на фенската групировка "Офанзива“, но след фалита на ЦСКА и създаването на ЦСКА 1948, Гьонов премина на страната на новосъздадения клуб, а самата фракция прекрати съществуването си.

Много е вероятно на мястото на Гьонов да бъде назначен Емил Костадинов. Преди около месец той подписа договор с тима от Бистрица и стана спортен директор, но сега неговата роля в клуба може да се промени.

  Сподели
23